ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZÅÄÖ
logo

Y-tunnus

FI 0973110-9

Palvelut

Ounasvaaran mahtavissa maisemissa sijaitseva Santasport Lapin Urheiluopisto on todellinen hyvän olon keidas. Santasport hyvinvointi-, liikunta-, seikkailu- ja leiripalveluiden parissa viihtyvät niin yksittäiset matkailijat kuin erikokoiset ryhmätkin.

Majoituspalvelumme vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Tyylikkäissä ja huippuvarustelluissa lomahuoneistoissa on mukava viettää leppoisaa lomaa. Lomahuoneistot sijaitsevat Ounasvaaran luonnonkauniilla huipulla, hiihtokeskuksen ja kylpylän välissä. Rovaniemen keskusta palveluineen on vain kävelymatkan (2,5 km) päässä.

Santasport viikkokalenterista löytyy ohjattuja aktiviteetteja koko perheelle jokaiselle vuodenajalle. Elämyksellisiin hyvinvointipalveluihimme kuuluu aktiivista tekemistä ja kokemista niin sisätiloissa kuin luonnon keskellä ulkoilusta nauttien. Lisäksi vierailu kylpylän sauna- ja allasosastolla sekä erilaisissa erikoiskylvyissä virkistää kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Santasport keilahallissa voivat kisata ja viettää rentoa iltaa yksittäiset harrastajat ja erilaiset ryhmät kaveriporukoista yritysryhmiin.

Monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntaan kehitetyt liikuntafasiliteetit kuntotestauspalveluineen vastaavat niin peruskuntoilijoiden kuin huippu-urheilijoidenkin vaatimuksiin. Useisiin eri sisäpalloilulajeihin sopivat sisäpelikentät, kylpylän uima-altaat sekä varastoidusta lumesta rakennettu ensilumenlatu tarjoavat erinomaiset harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet eri tasoisille urheilijoille.

Erityisosaaminen

Galleria

Yhteystiedot

Puhelin

020 798 4200

Verkkosivut

www.santasport.fi

Käyntiosoite

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi
 

Postiosoite

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi
 

Laskutusosoite

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä
Hallintopalvelut/Lapin Urheiluopisto
Toripuistikko 5-7 3. krs
96200 Rovaniemi