07.11.2012

Rovaniemeläinen Treeform on valittu Slush-suurtapahtuman kumppaniksi

Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma tuo yhteen startup-kentän toimijat Pohjoismaista, Baltiasta ja Venäjältä laajemmin kuin koskaan - yleisötavoite tälle vuodelle on 2500 osallistujaa ja 500 yritystä.

Rovaniemeläinen luonnonmateriaaleihin perustuvaan tuotemuotoiluun ja tuotantoon erikoistunut Treeform toimittaa kalusteet koko tapahtuman päälavalle, jonka se kalustaa Ounas-sarjansa nojatuoleilla ja sohvapöydillä. Nyt lanseerattava kalustesarja tehdään Rovaniemellä käsityönä yhteistyössä paikallisen puusepänliike Pihlaja Oy:n kanssa. Materiaalina on posiolainen koivu.

Päälavan lisäksi Treeform toteuttaa Slushin pääpartneri Skolkovolle suuren messuosaston yhteistyössä helsinki-läisen valo- ja äänisuunnitteluyritys Sun Effectsin kanssa. Treeformin muotoilijayrittäjät Jan Leutola ja Maxim Narbrough ovat mukana suurtapahtumassa myös omalla messuosastollaan.

- Tapahtuma on tuotteillemme ja osaamisellemme merkittävä avaus. Etsimme pääomasijoittajaa tapahtumaan osallistuvien kärkisijoittajien joukosta, kertoo Treeformin toimitusjohtaja Jan Leutola.

Slushiin saapuvista kansainvälisistä ja kansallisista sijoittajista mukana ovat pohjoisesta alueesta kiinnostuneet sijoittajat, kuten Accel Partners, Risto Siilasmaa, Anssi Vanjoki ja Tero Ojanperä. Nämä tahot ovat aikaisem-minkin löytäneet Pohjois-Euroopan kasvuyrittäjyyskentän helmet - kuten Spotifyn, Rovion ja ZenRoboticsin.

- Alueemme kasvuyrittäjyys tarjoaa menestyksekkään pelialan lisäksi erinomaisia innovaatioita designin, lääketeknologian, cleantechin ja huipputeknologian saralla. Sijoittajat tietävät sen, ja tulevat etsimään Suomen, Pohjois-Euroopan ja Venäjän seuraavia menestystarinoita, tiivistää tapahtuman pääjärjestäjä Miki Kuusi.

Kansainvälinen media on jo huomioinut Slushin, ja paikalle saapumisensa ovat varmistaneet muiden muassa Wall Street Journal, TechCrunch ja Wired.

Slushin avaa pääministeri Jyrki Katainen. Konferenssin järjestää yrityskiihdyttämö Startup Sauna.

LISÄTIETOJA:

Treeform Oy, Jan Leutola, p. 050 412 8166 tai Maxim Narbrough, p.050 412 8186

www.treeform.fi

Luovien alojen yrityshautomo / Rovaniemen Kehitys Oy, Jaakko Saranki, puh. 040 143 9166

Slushin pääjärjestäjä Miki Kuusi p. 040 3513 931, miki@startupsauna.com

www.slush.fi