27.06.2012

Muotoile Suomi - työpaja Rovaniemellä elokuussa

Rovaniemellä järjestettävä työpaja on järjestyksessään neljäs Muotoile Suomi -työpaja ja ainoa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle jalkautuva. Ensimmäinen työpaja keskittyi muotoilun nykytilaan ja toinen työpaja visioi muotoilun tulevaisuutta. Kolmas työpaja alusti strategista näkemystä.

Työ- ja elinkeinoministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö kutsuvat sinut Muotoile Suomi -ohjelman työpajaan Rovaniemelle rakentamaan yhdessä kansallista muotoiluohjelmaa.

Työpaja pidetään tiistaina 21.8. klo 9.30-13.00  ja sen teemana on Muotoile Suomi -ohjelman strategiset rakennuspalikat

Työpaja alkaa puheenvuoroilla, jotka johdattavat työpajan aiheeseen - puhujina muun muassa teollisuusneuvos Petri Lehto, Työ- ja elinkeinoministeriö ja markkinointijohtaja Rauno Posio, Lapland Safaris. Mukana on myös Rovaniemen kaupungin johtoa.

Puheenvuoroja seuraa työpajaosuus, jonka aikana syntyvät näkemykset huomioidaan Muotoile Suomi -ohjelman valmistelussa.

Työpaja järjestetään Metsähallituksen Tiedekeskus Pilkkeessä, Ounasjoentie 6, 96200 Rovaniemi www.tiedekeskus-pilke.fi/pilke-talo

Tilaisuudessa tarjotaan lounas.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan osoitteeseen muotoilesuomi@gmail.com perjantaihin 17.8. mennessä.

Tervetuloa!

Muotoile Suomi -ohjelma

Muotoile Suomi -ohjelma on työ- ja elinkeinoministeriön yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa luotsaama kansallinen muotoiluohjelma, jonka valmisteluun osallistuvat sekä Muotoile Suomi -ohjausryhmä yhdessä Creadesign Oy:n ja Hill+Knowlton Finland Oy:n kanssa.

Hankkeen valmistelun teemoiksi on valittu osallistavuus ja avoimuus. Tässä hengessä Muotoile Suomi -ohjelmaluonnosta työstetään viidessä työpajassa, joihin kutsutaan elinkeinoelämän, muotoilukentän ja julkisen sektorin edustajia. Ohjelman tavoitteena on muotoilun hyödyntäminen Suomen kilpailukyvyn edistämiseksi.

Rovaniemen työpajan valmistelun yhteistyökumppanina toimii Tahkokallio Design+ Oy.

Osallistu keskusteluun ja lue lisää hankkeesta osoitteessa www.facebook.com/MuotoileSuomi