04.06.2012

Milloin olet viimeksi huoltanut itsesi?

Löydä reittisi kohti kasvua Lapissa alkavassa Pk-yritysten johtamiskoulutuksessa.

"Tarina kertoo ahkerasta esimiehestä, joka eräänä päivänä huomasi tuloksiensa kääntyneen laskuun. Tästä sisuuntuneena hän päätti viettää toimistolla myös viikonloput ja paiskia töitä kuudesta kuuteen. Kun stressi alkoi korventamaan vatsaa ja yöunet vaihtuivat iloiseen sängyssä pyörimiseen, johtaja tunsi olevansa matkalla kohti optimaalista työtehoa.

Eräänä maanantaina hänen luoksensa saapui yksi hänen luottettavimmista työntekijöistään. Hän kummasteli selvästi väsyneen ja kireän johtajan puuhia ja totesi ääneen: ”Näyttää vähän siltä, että touhuistasi on hiukan suunta hukassa. Eikö sitä kannattaisi ottaa taukoa välillä, palautua ja ottaa vähän etäisyyttä tuohon touhuun?” Johtaja tietysti toi työntekijän tiukasti takaisin maan pinnalle ja tokaisi: ”Ei tässä ole aikaa sellaiseen! Etkö näe, että tässä on metrin pino tekemättömiä asioita?

Tarinan opetus on se, että yrittämisen ja johtamisen yksi suurimmista haasteista on tasapainotteleminen suorittamisen, palautumisen ja ajattelemisen välillä. Jos näiden kolmen asian suhde ei ole tasapainossa, saatamme päätyä tekemään tehokkaasti asioita, joilla on hyvin vähän merkitystä. Samalla jää huomiotta kourallinen pieniä asioita, joilla on valtava merkitys."

Tervetuloa uudistettuun Pk-yrityksen johtamiskoulutukseen
Lapissa syyskuussa 2012 alkava Johtamiskoulutus on yrittäjänä ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka ovat oivaltaneet, että yrityksen menestys ja kasvu on kiinni johtamisen laadusta.
Valmennusryhmään on paikkoja enintään 15 ja ne täytetään hakujärjestyksessä.
http://intotalo.us4.list-manage.com/track/click?u=5e419fa74cd2370be27d5116b&id=0b34a31352&e=4bdab41018


Tule kuulemaan esittelytilaisuuksiimme kaikki kymmenen syytä, miksi koulutukseen osallistuminen kannattaa. Ensimmäiset yhdeksän syytä voit vilkaista jo tästä, loput kuulet esittelytilaisuuksissamme:

http://www.luovarovaniemi.com/files/IT_LoydaReittisi_Lappi_02.pdf

Tornio 6.6.2012 klo 8.30 (os. Jääkärinkatu 10)
Rovaniemi 7.6.2012 klo 8.30 (Yrittäjän aamukahvit Rovaniemen Muotoiluhuoneella, Ainonkatu 1)
Rovaniemi: 9.8.2012 klo 8.30 (os. Hallituskatu 20 A)


Yrittäjyysterveisin,

Paula Kähkönen
paula.kahkonen@intotalo.com
050 352 2079

 

Koulutus on ESR-osarahoitteinen ja toteutetaan Yrittäjyyden valmennuskeskus Intotalon ja Lapin ELY-keskuksen yhteistyönä.