07.05.2012

Rovaniemeläiset haastetaan paikallistietäjiksi matkailijoille - auttaisitko sieki?

Tykkäätkö tarinoida turistien kanssa? Liikutko Rovaniemellä yhtä tottuneesti kuin Tanja pujottelurinteessä? Rohkenetko ehkä jutustella myös vierailla kielillä?

Rovaniemeläiset haastetaan mukaan yhteisiin Anna mieki autan -talkoisiin opastamaan kaupungin kesävieraita ja jakamaan heille arvokkaita paikallisvinkkejä ja tarinoita. Eli tekemään meidän Rovaniemestämme - Joulupukin kotikaupungista - myös heidän kaupunkinsa, joka on aito, välittävä ja yllätyksellinen vuoden jokaisena päivänä.

Anna mieki autan -paitaa kantavien paikallistietäjien tehtävänä on liikkua ympäri Rovaniemeä ja tarvittaessa olla tienviittana matkailijoille.
- Saamme usein upeaa palautetta siitä, kuinka auttavaisia ja vieraanvaraisia rovaniemeläiset ovat. Oman kaupungin väki on voimavara, jonka haluamme ottaa entistä tiiviimmin mukaan matkailijoiden auttamiseen paikan päällä. Tällä kampanjalla haluamme saada kesämatkailijat viihtymään ja viipymään kaupungissamme, sanoo Rovaniemen Matkailu & Markkinoinnin toimitusjohtaja Sanna Kortelainen.

Anna mieki autan -paitaa kantavien auttajien tehtävänä on liikkua ympäri Rovaniemeä ja tarvittaessa olla tienviittana matkailijoille. Et ole virallinen kaupunkiopas annat paikallisvinkkejä ja tarinoit turistien kanssa omana itsenäsi. ”Työvuorot” määrittelet itse, eli olet käytettävissä, kun vedät Anna mieki autan -paidan päällesi.

Järjestämme torstaina 31.5. klo 18-20 koulutustilaisuuden, jossa tapaat muut auttajaksi ilmoittautuneet, kuulet perustietoa Rovaniemestä sekä yrityksistä, jotka ovat mukana kampanjassa.

Vaivanpalkaksi luvassa on mm. seuraavia etuja:
• Vapaa sisäänpääsy Santaparkiin koko kampanjan ajan
• Risteily Kemijoen Helmellä
• Pullakahvit Santasportin Snack Time –kahvilassa
• Kahvi / tee Café Linnassa
• Kahvi Kauppayhtiössä (maksavan asiakkaan kanssa)
• Pullakahvit Arktikumissa ja Korundissa (maksavan asiakkaan kanssa)
• Vapaa sisäänpääsy Santamukseen
• Lapin Safareiden jokiveneristeily
• Tunnukset Lapin Kansan sähköisen näköislehden lukemiseen
• -20 % alennus kertaostoksesta Mandragorassa

Anna mieki autan -kampanja on käynnissä 15.6.-15.7.2012. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitää olla käytettävissä joka päivä, vaan oman aikataulusi mukaan.

Mukaan otetaan 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumiset 25.5.2012 mennessä: Sanna Alatarvas, sanna.alatarvas @ leofinland.fi, 0400 456 050

Anna mieki autan -kampanjan toteuttavat yhteistyössä Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi ja Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus LEO.

Katso lisää: Anna mieki autan -juliste

PS. Anna mieki autan -kampanjan löydät myös Facebookista: www.facebook.com/annamiekiautan. Kenet sinä haastat mukaan?