02.12.2011

CreaDemo-rahoituksesta infotilaisuus Rovaniemellä 15.12.2011

CREADEMO – uusi rahoitus luovien alojen tuotekehitykseen!

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt uutta määrärahaa kulttuurin ja luovien alojen tuotekehityshankkeisiin. CreaDemo-raha on kaikille luovan alan tekijöille tarkoitettu konseptointi- sekä proto-, demo- tai pilottivaiheen tukimuoto. CreaDemo-rahoitus hallinnoidaan AVEKin eli Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskuksen kautta (www.kopiosto.fi/avek). Rahoitushaku on käynnissä joulukuun alusta 16.1.2012 asti.


Alueellinen infotilaisuus CreaDemosta joulukuussa Rovaniemellä

Lapin ELY-keskus ja Rovaniemen Kehitys Oy järjestävät joulukuun alusta avautuneen luovien alojen tuotekehitysrahoituksen CreaDemon infotilaisuuden Rovaniemellä.

Luovien alojen yrityksille, yritysneuvojille, kehittäjille ja koulutusorganisaatioille suunnattu infotilaisuus järjestetään torstaina 15.12.2011 klo 12-15 CityHotellin BullBarissa, Pekankatu 9.

Tilaisuudessa käydään läpi CreaDemo-rahoituksen taustaa ja tavoitteita, rahoituskriteerit, hakukäytännöt yms, esimerkkejä potentiaalisista hankkeista sekä hyvän hakemuksen tunnusmerkit . Osallistujilla myös mahdollisuus kysellä omista hankkeistaan. CreaDemo-asiantuntijana päivän vetää Helena Pekkarinen Diges ry.:stä.


Ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään perjantaina 9.12.2011 osoitteella: leena.janhila@rovaniemi.fi


Tervetuloa mukaan!


Leena Janhila, luovien alojen toimialakoordinaattori
Rovaniemen Kehitys Oy
leena.janhila@rovaniemi.fi

Pia Laitinen, projektipäällikkö
Lapin ELY-keskus
pia.laitinen@ely-keskus.fi

Helena Pekkarinen, asiantuntija
Diges ry.
helena.pekkarinen@diges.info