26.10.2011

Operaatio Joulukortti käynnistyi Rovaniemellä

Hyvä rovaniemeläinen,

Operaatio joulukortti on Rovaniemen Matkailu ja Markkinoinnin ja Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus LEOn toteuttama haastekampanja.

Kampanjan avulla voit ilahduttaa ja yllättää kaupungissamme vierailevan matkailijan tavalla, joka jättää hänelle Rovaniemestä – Joulupukin kotikaupungista – pysyvän ja ennen kaikkea henkilökohtaisen muistijäljen.

Käytännössä kampanja toimii niin, että askartelet omin käsin omannäköisesi joulukortin ja tuot sen Rovaniemen Matkailuneuvontaan, josta kortit toimitetaan rovaniemeläisten hotellien huoneisiin. Näin matkailija voi lähettää terveisensä Joulupukin kotikaupungista juuri sinun tekemälläsi kortilla tai ottaa sen matkamuistoksi kotiinsa.

Kampanjaan haastetaan mukaan erityisesti rovaniemeläiset päiväkodit, koulut ja yhdistykset, mutta se on avoin kaikille, jotka haluavat olla mukana rakentamassa Rovaniemestä kaupunkia, joka on aito, välittävä ja yllättävä vuoden jokaisena päivänä.

Käy katsomassa ketä on haastettu ja heitä oma haasteesi: www.facebook.com/operaatiojoulukortti

Kortteja voi toimittaa Rovaniemen Matkailuneuvontaan (Lordin aukio) 5.12. asti.

Kampanja on osa pitkäjänteistä brändityötä, jonka avulla Rovaniemi erottuu muista kaupungeista ja tekee siitä kiinnostavan ja hyvän paikan niin asua kuin vierailla.

Tule mukaan tekemään Rovaniemestä paikka, jossa käytyään vierailija ei enää ole entisensä!

 

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Tuija Kauppinen, LEO
tuija.kauppinen@leofinland.fi, 0400 178 495

Toimitusjohtaja Sanna Kortelainen, Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi
sanna.kortelainen@rovaniemi.fi, 040 576 3414