25.10.2011

Vaikuta medialla!

Curly ry järjestää 11-13.11.2011 videopajan nuorille ja nuorten parissa työskenteleville.

Pajan tarkoituksena on vahvistaa nuorten parissa työskentelevien mediataitoja ja tukea heidän mediakasvatustyötään, sekä rohkaista nuoria yhteiskunnalliseen ja paikalliseen vaikuttamiseen. Jokaisen videopajan aikana työstetään lyhyt Internetiin soveltuva video tai useita videoita. Muodoltaan pajan tuotos voi olla dokumentti, uutinen, mainos, lyhytelokuva, kannanotto, keskustelu,musiikkivideo tai muu nuorten hyväksi kokema muoto. Pajoissa on mahdollisuus tehdä esimerkiksi oman nuorisotalon tai harrastustoiminnan esittelyvideo tai videotervehdys oman kunnan päättäjille. Videopaja sopii erityisesti aikuisille ja alan opiskelijoille!

Mediakasvatuksellinen nuorisoyhdistys Curly ry toteuttaa pajat yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n ja Mikkelin ammattikorkeakoulun hankkeen eurooppalaisista mediavaikuttamiskeinoista kanssa. Yhteistyössä Rovaniemellä toimii Rovala-Opisto.
Mediapajat vetää Curly Median päätoimittaja työparinaan nuorisotyöntekijä Anna Kauppinen.

Mediapajan kesto on 15h ja se on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu enintään 20 nuorta ja aikuista.
Tarkempi aikataulu liitteessä.

Pajoissa käytetään osallistujien olemassa olevia mediavälineitä, esimerkiksi videokameroita, tietokoneita, digipokkareita ja kännykkäpuhelimia, sekä Curly ry:n kattavaa mediakalustoa.


Lisätietoja:
Curly ry:n Peppi Tervo peppi.tervo@curly.fi peppi.tervo@curly.fi
Tarkemmat yhteystiedot ja lisätietoa osoitteesta www.curly.fi

ILMOITTAUTUMISET heidi.puikko@rovala.fi heidi.puikko@rovala.fi , 0400 971 176