15.08.2011

WESLEY SNIPESIN JA SUOMALAISEN LAPLAND STUDION SEIKKAILUPELI JULIUS STYLES: THE INTERNATIONAL JULKAISTU

Suomalainen pelialan yhtiö Lapland Studio julkaisi yhdessä näyttelijä Wesley Snipesin kanssa seikkailupelin Julius Styles: The International, jota Wesley Snipes tähdittää. Peli julkaistiin kansainvälisesti 11.8.2011 ja se on saatavana AppStoresta iPhone-puhelimiin ja iPad-laitteisiin. Peli julkaistaan muilla pelialustoilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Julius Styles: The International on seikkailupeli, joka vie pelaajansa petolliseen kiristyksen ja vakoilun maailmaan. Pelin päähahmo Julius Styles työskentelee ”Assemblylle”, eliittiliikemiesten kokoonpanolle, joka yrittää kanavoida kolmannelle maailmalle suunnattuja varoja omiin taskuihinsa. Pelaaja ottaa itselleen JuliusStylesin hahmon, jonka Wesley Snipes on suunnitellut alusta loppuun saakka. Julius Stylesilla on nopea äly, kyseenalaiset metodit sekä erinomaiset tietokonetaidot. Näiden taitojen avulla hän tunkeutuu hallituksiin, yrityksiin ja hämäräperäisiin organisaatioihin tavoitteenaan auttaa – tai pikemminkin rohkaista - heitä oikeisiin päätöksiin. Juliuksessa on kuitenkin myös häivähdys hyvää eikä hän loppujen lopuksi ole valmis aivan kaikkeen.

Julius Styles: The International on toimintapeli, jossa Julius etsii tietoa, kokoaa aseita ja työkaluja ja ratkaisee dekkarin lailla rakentuvia ongelmia. Mitä pidemmälle peli etenee, sitä enemmän Juliuksella menee pieleen; seuraa erehdyksiä, onnettomuuksia ja väärinarviointeja. Julius epäilee, että tietyt tahot yrittävät pysäyttää hänet lopullisesti. Kysymys kuuluu: ketkä? Ja kuinka pitkälle Julius menee pysäyttääkseen heidät?

Pelin julkaisija, CEO Ilkka Immonen Lapland Studiosta toteaa pelistä seuraavaa: ”Tiimimme on suunnitellut tämän pelin tiiviissä yhteistyössä Wesley Snipesin kanssa. Mielestämme tämä on aivan uudenlainen tapa yhdistää pelien suunnittelu ja Hollywood-maailma. Olemme pystyneet luomaan pelin, joka on itsenäinen, oma uusi maailmansa, mutta joka toimii elokuvamaiseen tapaan. Lataamalla tämän ensimmäisen osan pelaaja pääsee henkeäsalpaavaan seikkailuun kansainvälisessä vakoilumaailmassa."
 

Katso pelin traileri täältä:
http://www.youtube.com/watch?v=Gt4Bo5m03z4

Lapland Studio on solminut pelejä koskevan eksklusiivisen yhteistyösopimuksen Wesley Snipesin kanssa. Peli julkaistaan yhdessä Elstree Studio Productions ja Red 27 Films –yhtiöiden kanssa. Wesley Snipes osallistuu myös itse pelien kehitystyöhön oman yrityksensä Maandi Media Entertainmentin kautta.
Lapland Studio® Oy Ltd on Rovaniemellä toimiva pelialan yhtiö, joka tekee alihankintana erilaisia peleihin liittyviä kokonaisuuksia sekä julkaisee ja tuottaa omia pelejä. Yhtiö perustettiin vuonna 2004 ja se aloitti toimintansa kesäkuussa 2005.

http://www.laplandstudio.com/styles/
http://www.laplandstudio.com
https://www.facebook.com/group.php?gid=59130797280#!/pages/Lapland-Studio/307437494640
 

Lisätietoja:
Lapland Studio: Ilkka Immonen, ilkka@laplandstudio.com, puh. 040-8311987